Joël Voordewind spreekt op onderwijscongres

2012-Joël-Voordewind-AP-Roukema_610-344222-10-2014 17:09 22-10-2014 17:09

Op zaterdag 1 november houdt het Wetenschappelijk Instituut van de ChristenUnie een congres over onderwijsvrijheid.

Wat de juf zegt, is waar. Maar wat als de juf steeds minder ruimte heeft om onze kinderen belangrijke waarden mee te geven? Wat als ze steeds meer moet voldoen aan algemene overheidsnormen? Wat als haar bijzondere school moet sluiten, omdat die als te klein wordt beschouwd? Hoe kunnen wij op een goede manier reageren op de uitdagingen voor de onderwijsvrijheid in onze tijd? Daarover gaat het congres over onderwijsvrijheid.

Joël Voordewind zal tijdens het congres een eerste exemplaar van de WI-bundel De school van de burger in ontvangst nemen. Als fractiewoordvoerder op het gebied van onderwijs geeft hij vervolgens zijn reactie op de bundel en de actuele uitdagingen voor de onderwijsvrijheid.

Het onderwijscongres is op 1 november in Stadscafé De Observant in Amersfoort. Sprekers zijn onder meer Joël Voordewind, Jan Westert, Paul Frissen en Arnold Jonk. Gasten kunnen bovendien deelnemen aan een van de vier workshops die worden aangeboden. Het congres vangt aan om 10.00 uur en duurt tot 15.30 uur.

Meer informatie en aanmelden

Labels
Joël Voordewind
Onderwijs

« Terug

Reacties op 'Joël Voordewind spreekt op onderwijscongres'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2014 > oktober