Ernst Cramer - werkbezoek met vaste Kamercommissie Verkeer en Waterstaat

donderdag 18 juni 2009 17:00

De vaste Kamercommissie van Verkeer en Waterstaat zal de komende maanden vijf gebieden in Nederland bezoeken naar aanleiding van het advies van de Tweede Nationale Deltacommissie en ter voorbereiding op de besluitvorming over het Nationaal Waterplan.

 

Op 18 en 19 juni wordt een bezoek gebracht aan het Waddengebied.

Hoofdlijnen concept-programma:

-  Donderdag eind van de middag vertrek naar Vlieland via Harlingen. Op de veerboot naar Vlieland kunnen al gesprekken worden gehouden met vertegenwoordigers van lokale overheden et cetera.

-  Overnachting op Vlieland

-  Vrijdagochtend: bezichtigingen op Vlieland in het kader van buitendijks bouwen, lopende dijkversterkingswerken, zandsuppleties aan Noordzeekust en Waddenzeekust. Mogelijk ook toelichting op de regelgeving ten aanzien van de Waddenzee.

-  Vrijdagmiddag met de boot terug naar Harlingen. Tussenstop bij de Afsluitdijk.Hier zal gesproken worden over het project Toekomst Afsluitdijk, dat rond maart 2009 voor het eerst in het Kabinet wordt besproken.

-  In Harlingen zal gelegenheid zijn om naar aanleiding van de opgedane ervaringen met belanghebbenden in gesprek te gaan.

 

 

Labels
Ernst Cramer
Werkbezoek

« Terug

Reacties op 'Ernst Cramer - werkbezoek met vaste Kamercommissie Verkeer en Waterstaat'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009 > juni