Campagne voeren in Ede

zaterdag 18 november 2006 16:49

Vandaag was ik voor het eerst een dag mee met de campagnebus van de ChristenUnie. De bus ziet er echt geweldig uit, al is het wel even schrikken als je je eigen hoofd enorm groot op een bus ziet staan. We vertrokken om 9 uur vanaf het partijbureau. De bestemming was Ede en omstreken.

We bezochten verschillende dorpen, kregen rondleidingen, deelden flyers en koffiepads uit en spraken met mensen. Tijdens het werkbezoek aan een biologische boerderij heb ik even met een paar kalfjes gespeeld (als je je hand in hun mond stopt gaan ze er aan zuigen. Als je je hand er dan weer uit haalt zit er allemaal kwijl op) en biologisch kalfsvlees geproefd (wel eerst m'n handen gewassen). Toen gingen we naar Ede. In Ede was een politieke markt bezig, maar toen wij met onze enorme bus, André Rouvoet en een deel van de top 10 van de lijst + het hele campagneteam van de ChristenUnie aankwamen, begonnen de andere partijen hun spullen vast in te pakken.

Hierna hadden wij een diner ergens in Ede, waar ook de campagne-avond plaatsvond. Nadat ik mij op het podium had voorgesteld en verteld had waarom ik in de politiek zit, ontstond er spontaan applaus. Dat was wel leuk. De avond was super goed georganiseerd en bezocht. Ik vond het erg leuk om tóch nog een keer met de grote ChristenUnie campagne mee te zijn geweest. Ook Mart, Margreet, Rogier en andere PerspectieF'ers waren deze dag mee.

's Avonds bleef ik bij bestuurslid Margreet in Ede slapen, nadat we wat zijn wezen drinken in het stamcafé van een aantal Edese PerspectieF'ers.

Labels
Bestuur

« Terug

Reacties op 'Campagne voeren in Ede'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2006 > november