Debat Enschede

maandag 13 november 2006 16:37

Deze avond had ik een debat in Enschede. Na meer dan een uur vertraging kwam ik precies 40 minuten te laat het café waar het debat plaatsvond binnen. Deze avond waren alleen het CDjA (Olger van Dijk, toffe vent) en PerspectieF aanwezig. Het publiek bestond uit een man of 60 van verschillende Christelijke studentenverenigingen. De onderwerpen waren de onderwerpen waar ik de afgelopen debatten ook al over had gesproken. op een gegeven moment moet je zelf op gaan passen dat het niet te eentonig uit je mond komt.

Het was een leuk debat waar Olger en ik elkaar alle ruimte gaven om onze punten te maken. Wel jammer dat SGP jongeren niet aanwezig waren, want dan hadden we alle Christelijke partijen bij elkaar gehad. Olger verlootte na het debat een Balkenende T-shirt onder de aanwezigen. Ik hoefde niet mee te doen aan de loting, want ik had er al één. Ik denk dat ik dat shirt een vast onderdeel van mijn pyjama ga maken.

Ik bleef slapen bij een jongen die ik precies twee keer ontmoet heb in Tilburg. Via Hyves had ik geregeld dat ik bij hem kon blijven slapen. Na een korte borrel ging ik naar hem toe, om de volgende ochtend om 6 uur weer de trein te pakken. Ik hoopte mijn college van 8.45 te halen, maar toen ik om 8.30, na veel vertraging, door de NS naar Utrecht was gestuurd besloot ik maar naar het partijbureau te gaan. Daar deed ik wat achterstallig e-mailwerk om vervolgens 's middags naar Zeist te gaan voor het volgende debat, weer met Olger.

Labels
Bestuur

« Terug

Reacties op 'Debat Enschede'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2006 > november