PerspectieF verkiezings-congres

Congresvrijdag 03 november 2006 16:00

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 november organiseert PerspectieF een groot congres, dat helemaal in het teken staat van de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Bovendien zal op vrijdag de Algemene Vergadering van het najaar plaatsvinden. En dat alles op het prachtige landgoed Hydepark. Dit mag je niet missen!

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 november organiseert PerspectieF een groot congres, dat helemaal in het teken staat van de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Kamerleden en kandidaat-kamerleden gaan in debat met hun tegenstanders en campagneleiders en politicologen delen met ons hun visie op de komende verkiezingen. En dat alles op het prachtige landgoed Hydepark in Doorn. Een congres dat je niet mag missen!

Ook jij bent van harte uitgenodigd om naar dit spectaculaire congres te komen! Het is mogelijk om op vrijdagavond al te komen voor onze Algemene Vergadering. Je kan daarna blijven overnachten op de congreslocatie. Natuurlijk kan je ook op zaterdagochtend bij het congres aanhaken. Dan begint het inhoudelijke gedeelte over de verkiezingen. Meld je zo snel mogelijk aan, om er zeker van te zijn dat je een plekje hebt!

PerspectieF is ook nog op zoek naar twee of vier parkeerwachters. Wil je meehelpen? Stuur dan een e-mail naar bureau@christenunie.nl
Labels

« Terug

Reacties op 'PerspectieF verkiezings-congres'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2006 > november