Campagneavond PerspectieF Groningen

donderdag 02 november 2006 21:00

Vrijwel direct na de val van het kabinet Balkenende III kreeg ik een e-mail uit Groningen: kun je 2 november vrijhouden voor een campagneavond? Vanavond was het dan zo ver. Ik, bewapend met promotiemateriaal, vouwfiets en tandenborstel, reisde op naar het Hoge Noorden. Omdat ik eerder deze dag een debat in Hengelo had, viel de reistijd mee.

Eenmaal aangekomen in Groningen werd ik door Gideon den Hartog en Pieter Leemhuis van het station gehaald. Een welkom ontvangst. De fiets werd in de auto geladen en binnen 30 minuten zat ik in Gideon zijn studentenkamer (lees: villa) te eten. Helemaal prima dus.

Daarna gingen we naar de plek waar de avond gehouden zou worden. De opkomst was behoorlijk goed. PerspectieF Groningen had verschillende filmpjes gemaakt, naar aanleiding waarvan gediscussieerd werd. Ook was de directeur van vluchtelingenwerk Noord Nederland aanwezig. Hij vertelde over hoe het asielbeleid van Verdonk in de praktijk uitpakte. Na de avond dronken we een pils en gingen we weer naar Gideon zijn enorme studentenkamer. Daar bleef ik slapen.

Klik hier voor de foto's

Labels
Bestuur

« Terug

Reacties op 'Campagneavond PerspectieF Groningen'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2006 > november