Week 46 - Anton

woensdag 08 november 2006 13:14

Dinsdag 7 november 2006
Zojuist werd ik per PerspectieF-mail er (door Simcha) aan herinnerd dat ik het bestuurslog voor deze week dien te schrijven. Hierdoor heb ik de maandag gemist, waarover ik toch niet veel te vertellen heb, behalve dan het feit dat ik de gehele maandagavond besteed heb aan het maken van financiële berekeningen voor een club/vereniging genaamd PerspectieF. Wat me vervolgens weer brengt bij het geweldige/interessante congres dat 3 en 4 november plaatsgevonden heeft. Was je er niet bij, dan heb je echt wat gemist en ik nodig je dan ook van harte uit om er volgend jaar wel bij te zijn.

Het leuke aan een weblog in verkiezingstijd is dat er wat op politiek vlak valt te vertellen. Nu heb ik mijn stemkeuze min of meer al gemaakt, maar het is wel leuk om te kijken of dit nog kan veranderen.

Vandaag Mark Rutte in Netwerk. Hij had het interessante concept om verplicht leerlingen van verschillende achtergronden te mengen in scholen. Het blijft bij een idee denk ik, want de praktische uitwerking is nogal rigoureus. Het gaat namelijk ten koste van de vrijheid om als ouder(s) zelf een school te kunnen kiezen voor je kind. Om zoiets van te voren af te schieten is nu ook zo wat. Misschien is het verstandig om eens een representatieve proef te starten in een willekeurige plaats in Nederland (om het gewoon eens goed uit te proberen). Capelle a/d IJssel of zo. Mark Rutte een kaart sturen kan hier.

Helaas voor Mark pas ik maar voor 45% bij de VVD, conform de voorkeurvergelijker op de www.vvd.nl. Ook de stemwijzer was hopeloos, zodanig dat ik niet meer weet hoever de VVD onderaan stond. Mijn stem gaat niet naar de VVD.
Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Week 46 - Anton'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2006 > november