Ernst Cramer - werkbezoek Regio Parkstad Limburg en tunnels A73

vrijdag 23 januari 2009 08:00

Samen met de vaste Kamercommissie Verkeer en Waterstaat, brengt Ernst Cramer een bezoek aan de regio Parkstad Limburg.

8.00 uur      Vertrek uit den Haag met de bus. Een vertegenwoordiger van Parkstad Limburg reist mee en geeft in de bus toelichting op de verschillende acutele aspecten en projecten van Parkstad Limburg.
11.00 uur    Onvangst in Roermond bij het tunnelgebouw A 73 door Rijkswaterstaat: uitleg over de werking van eht veilgheidssysteem en de problemen die dit veroorzaakt
- lunch berzorgd door Rijkswaterstaat
12.30 uur    Vertrek vanaf Roermond naar de buitenring Parkstad. Via de buitenring rijden we naar Aachen vertegenwoordigers van Parkstad Limburg voegen zich in Roermond bij de groep en geven in de bus een toelichting over de laatste stand van zaken buitenring
- vanaf de grens Heerlen wordt een inhoudelijke toelichtin gegeven op de economische kansen die de samenwerking tussen Aachen en Parkstad voor beide biedt. Daarbij zal een verband worden gelegd tussen de uitbreiding van de Aachense Universiteit en grensoverschijdende bereikbaarheid.
14.00 uur    Aankomst in Aachen. Ontvangst door de projecteleider uitbreiding Campus, toelichting op de plannen en de kansen daarvan voor Parkstad-Limburg, bijv. Op de gebieden bereikbaarheid en wonen.
16.30 uur    Borrel
17.15 uur    Aanvang terugreis naar Nederland.

Labels
Ernst Cramer
Werkbezoek

« Terug

Reacties op 'Ernst Cramer - werkbezoek Regio Parkstad Limburg en tunnels A73'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009 > januari