Fotoshoot NRC

vrijdag 20 januari 2006 23:22

De laatste week wordt ik zo nu en dan gevolgd door een verslaggeefster en een fotograaf van het NRC. Zij maken een reportage over "Jongeren met idealen".

Dit was een makkelijke voorzitter on tour. De locatie was namelijk een keer lekker thuis in Tilburg. Bram Budel, fotograaf voor het NRC Handelsblad kwam foto's maken voor een editie van het M-magazine van het NRC. De laatste week wordt ik zo nu en dan gevolgd door een verslaggeefster en een fotograaf van het NRC.

Zij maken een reportage over "Jongeren met idealen". In totaal volgen ze vier mensen: Twee leden van Rood, jongeren in de SP en twee van PerspectieF. Geert de Jong van PerspectieF Amersfoort wordt ook gevolgd. In maart 2006 wordt het magazine uitgegeven. In totaal worden er zo'n 8 pagina's besteed aan de jongeren met idealen. Behoorlijk wat dus.

   
 
Van iedereen komt er een foto "in huis" in het blad te staan. Voor mij was dat dus mijn kamer in Tilburg. Wegens bepaalde vormen van drukte was ik er de laatste dagen niet in geslaagd om mijn kamer netjes te houden. De komst van de fotograaf was dan ook een uitstekende prikkel om de stofzuiger weer eens uit de kast te halen. Ik ben benieuwd naar de foto's. Mijn kamer is in elk geval weer netjes.

Labels
Bestuur

« Terug

Reacties op 'Fotoshoot NRC'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2006 > januari