Nieuwjaarsborrel Jonge Democraten

zaterdag 07 januari 2006 16:00

Bij aankomst op het centraal station ontmoette Simcha en ik Onne en Stefan van DWARS (zie verslag van gister).

Locatie wederom Den Haag, maar dit keer niet in een eigen pand. In café Greve bezocht ik samen met Simcha (bestuurslid PerspectieF) de borrel. Het was wederom gezellig. Bij aankomst op het centraal station ontmoette Simcha en ik Onne en Stefan van DWARS (zie verslag van gister). Ik kon het natuurlijk niet laten om Onne en Simcha even samen op de foto te zetten. Zoek de verschillen, zou je haast zeggen.

Eenmaal binnen in het café vervolgden we de gesprekken van de dag ervoor. We hadden het over de ‘nestjes’ waar we uitkomen, waar onze ouders wonen en hoeveel broertjes en zusjes we hebben. Ook hadden we het over de rol van het geloof in ieders leven. Dit liep zoals te verwachten voor ons allemaal wat uiteen. Halverwege het gesprek kwam er een enthousiasteling van de jonge Democraten langs. Zij vond het hoog tijd dat alle Politieke Jongerenorganisaties met één standpunt over Israël kwamen. Simcha en ik keken elkaar aan: “dat gaat lastig worden”, dachten we.

Ook sprak ik even met Jan Paternotte, de vorige voorzitter van de Jonge Democraten. Jan is goed bevriend geraakt met mijn voorganger Marcel, dus het was wel even leuk om te babbelen. Vlak voor ik weg wilde gaan arriveerde Joost Meggerink van de nationale Jeugdraad. Joost regelt van alles rondom de verkiezingen, in samenwerking met de verschillende PJO’s. Omdat ik al een tijd geen mail meer van hem heb gehad (terwijl dat wel de bedoeling was…), was ik blij hem even te spreken. Hij beloofde me deze week te mailen, dus dat moet goed komen.
 
Uiteindelijk hadden Simcha en ik om 23.01 de trein, zodat ik om 00.15 thuis was bij mijn ouders in Hilversum.
 
 
Labels
Bestuur

« Terug

Reacties op 'Nieuwjaarsborrel Jonge Democraten'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2006 > januari