Borrel ISO

vrijdag 13 januari 2006 14:13

Vandaag was ik op de nieuwjaarsborrel van het ISO, het Interstedelijk Studenten Overleg. Omdat ik geen medebestuursleden én geen fototoestel bij me had voelde ik me wat eenzaam.

Daarnaast waren er ook geen andere PJO-voorzitters aanwezig. Samengevat kende ik niemand.  Behalve dan de voorzitter van ISO en iemand van de Landelijke Studenten Vakbond die langskwam.

Het was dus tijd om eens te netwerken. Ik sprak met de voorzitter van de JOVD Utrecht. We hadden het over de gemeenteraadsverkiezingen: de eerste plek die een JOVD'er op een lijst kon krijgen was nummer 24. Jammer dat ik toen nog niet wist dat de lijsttrekker van de ChristenUnie in Utrecht PerspectieF-lid is...
 
Verder sprak ik nog met een jongen van de vereniging voor studenten die in utrecht in een medezeggenschapsraad zitten, de Landelijke Studenten Vakbond, nog meer JOVD'ers, nog meer JOVD'ers en wat 'gewone' bezoekers die niet direct een etiket van een bepaalde vereniging op zich lieten plakken. Na iets meer dan een uur ben ik naar huis gegaan. Het was gezellig en ik heb een paar nieuwe contacten kunnen leggen.

Labels
Bestuur

« Terug

Reacties op 'Borrel ISO'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2006 > januari