Vragen over Problemem HIV+-patiënten bij reizen naar VS

woensdag 25 september 2002 18:36

Vragen van de leden Koenders en Rehwinkel (beiden PvdA), Eurlings (CDA), Van Aartsen (VVD), Karimi (GroenLinks), Van Bommel (SP), De Graaf (D66), Huizinga-Heringa (ChristenUnie), Van der Staaij (SGP) en Teeven (Leefbaar Nederland) aan de minister van Buitenlandse Zaken over de problemen van HIV+-patiënten bij reizen naar de VS.(Ingezonden 26 september 2002)

Vragen van de leden Koenders en Rehwinkel (beiden PvdA), Eurlings (CDA), Van Aartsen (VVD), Karimi (GroenLinks), Van Bommel (SP), De Graaf (D66), Huizinga-Heringa (ChristenUnie), Van der Staaij (SGP) en Teeven (Leefbaar Nederland) aan de minister van Buitenlandse Zaken over de problemen van
HIV+-patiënten bij reizen naar de VS.(Ingezonden 26 september 2002)

  1. Herinnert u zich de vragen die aan uw ambtsvoorganger zijn gesteld met betrekking tot de discriminatie-problemen van HIV+-patiënten bij reizen naar de VS?
  2. Erkent u dat er nog steeds problemen zijn voor HIV+-patiënten die naar de VS reizen en hun status benoemen? Ondervinden anderen met ziekten dezelfde inreisbeperkingen?
  3. Welke maatregelen treft u om deze problemen bij de Amerikaanse regering aan de orde te stellen?
  4. Bent u bereid bij eventuele individuele problemen van naar de VS reizende HIV+-patiënten met de Amerikaanse autoriteiten terstond assistentie te verlenen?
  5. Bent u bereid de zorgen van de Tweede Kamer over de discriminatieproblemen van HIV+-patiënten bij het reizen naar de VS over te brengen aan de regering van de Verenigde Staten?
Labels
Vragen

« Terug

Reacties op 'Vragen over Problemem HIV+-patiënten bij reizen naar VS'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2002 > september