Vragen over Verbod grote concerten en kerkdiensten Bavo-kerk Haarlem

donderdag 19 september 2002 18:51

Vragen van de leden Van Haersma Buma (CDA), Van der Vlies (SGP) en Van Dijke (CU) aan de staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen, dhr. Van Leeuwen, over het verbod op grote concerten en kerkdiensten in Bavo-kerk.(Ingezonden 19 september 2002)

Vragen van de leden Van Haersma Buma (CDA), Van der Vlies (SGP)
en Van Dijke (CU) aan de staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen, dhr. Van Leeuwen, over het verbod op grote concerten en kerkdiensten in Bavo-kerk.(Ingezonden 19 september 2002)

  1. Heeft u kennisgenomen van het bericht aangaande een verbod op grote concerten in de Haarlemse Bavo-kerk?1
  2. Mede gelet op de beantwoording 2 van eerdere vragen hieromtrent: gelden wat betreft brandveiligheidsvoorschriften en -gebruiksregels dezelfde regels voor café’s, disco’s, theaters en kerken?
  3. Bent u van mening dat het gebruiksrisico en het gedrag van het publiek van café’s, disco’s, theaters en kerken vergelijkbaar is?
  4. Zijn er nog meer voorbeelden van monumentale gebouwen die door de nieuwe regelgeving niet langer gebruikt kunnen worden op de manier die tot nog toe gebruikelijk was?
  5. Bent u bereid een voorziening te treffen opdat van de in vraag 4 genoemde gebouwen het gebruik voortgezet kan worden zoals lange tijd gewoon was?

1 ANP, donderdag 13 september jl.
2 Aanhangsel Handelingen nr. 857, vergaderjaar 2001–2002.

Labels
Vragen

« Terug

Reacties op 'Vragen over Verbod grote concerten en kerkdiensten Bavo-kerk Haarlem'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2002 > september