Vragen over Uitvoering tijdelijke stimuleringsmaatregel algemeen maatschappelijk werk

donderdag 12 september 2002 18:22

Vragen van de leden Aasted Madsen-Stiphout (CDA), Van der Vlies (SGP) en Rouvoet (ChristenUnie) aan de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over de uitvoering van de tijdelijke stimuleringsregeling algemeen maatschappelijk werk.(Ingezonden 13 september 2002)

Vragen van de leden Aasted Madsen-Stiphout (CDA), Van der Vlies (SGP) en Rouvoet (ChristenUnie) aan de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over de uitvoering van de tijdelijke stimuleringsregeling algemeen
maatschappelijk werk.(Ingezonden 13 september 2002)

  1. Bent u op de hoogte van het feit dat er in de uitvoeringspraktijk onduidelijkheid bestaat over de definiëring van het begrip «algemeen maatschappelijk werk»?1
  2. Deelt u de mening dat instellingen voor maatschappelijk werk met een bijzondere grondslag, die maatschappelijk werk leveren dat voor iedereen openstaat, onder de noemer algemeen maatschappelijk werk kunnen vallen?
  3. Deelt u voorts de mening dat instellingen met een bijzondere grondslag geen laagdrempelig en onafhankelijk maatschappelijk werk kunnen aanbieden?
  4. Op welke gronden kunnen gemeenten bij de toedeling van rijksgelden in het kader van de Tijdelijke stimuleringsregeling algemeen maatschappelijk werk, instellingen die algemeen maatschappelijk werk aanbieden volgens de door u gehanteerde definitie uitsluiten?
1 Haagwest Nieuws en de Scheveningsche
Courant van 26 juli jl.
Labels
Vragen

« Terug

Reacties op 'Vragen over Uitvoering tijdelijke stimuleringsmaatregel algemeen maatschappelijk werk'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2002 > september