Week 27 - Niels

nielskruithofzaterdag 11 juli 2009 10:46

In de afgelopen week hoefde ik nog maar weinig voor mijn studie bestuurskunde te doen. Het cijfer van mijn masterthesis heb ik gekregen, het is een ruime voldoende geworden. Ik ben nu dus zo goed als klaar met mijn studie. Van de week heb ik alle respondenten die deelgenomen hadden de definitieve versie toegestuurd en hun een afsluitend bedankje meegegeven. Eind augustus moet in mijn thesis nog verdedigen, en dan kan ik mijn bul in ontvangst nemen.

Maandagavond was de vergadering van de werkgroep Buitenlandse Zaken. Tijdens de vergadering zijn we bezig geweest met de afronding van de scripta over godsdienstvrijheid. In Nederland vanzelfsprekend, maar in andere landen geen realiteit. Ook hebben we uitgebreid gediscussieerd over het andere thema waar de werkgroep zich weer heeft over ontfermd, Israël.

Dinsdag heb ik voor PerspectieF aan een column gewerkt over de Olympische Spelen waarop het kabinet inzet en de te lage prioriteit die aan het onderwijs wordt gegeven. Normaal niet een onderwerp waar ik me direct mee bezig hou, maar onze voorzitter zwoegde nog aan de laatste loodjes van zijn masterthesis en heeft gevraagd of ik even kon inspringen.

Verder heb ik dinsdag en woensdag nog wat gewerkt, om vervolgens aan het einde van de woensdagmiddag naar Leerdam af te reizen. Ik ben er nog nooit geweest, maar onze penningmeester vierde haar verjaardag en dat is natuurlijk reden genoeg om een tochtje te maken. Het was een gezellige avond!

Het gevolg is alleen dat je weer laat in bent ligt, maar de dag er op had ik tijd genoeg om te kunnen uitslapen. Ook aan het einde van de week blijft PerspectieF op mijn agenda staan. Zaterdag begint de dag met de bestuursvergadering. In de middag nemen we als bestuur de ruimte om te reflecteren op de verschillende bestuursfuncties.

Labels
Bestuur
Weblog

« Terug

Reacties op 'Week 27 - Niels'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009 > juli