Week 26 - Wouter

donderdag 02 juli 2009 14:06

Mij bekruipt het gevoel dat iedereen inmiddels vakantie heeft. Voor mij is de periode van vakantie nog niet aangebroken. Ik zit op het moment van schrijven in een vrijwel lege studieruimte op mijn school. De laatste loodjes wegen het zwaarst, zo wordt wel eens gezegd. Zelf ervaar ik dat probleem niet echt. Het steekt mij meer dat ik met dit mooie weer binnen zit, terwijl ik ook lekker aan het strand had kunnen liggen. Uiteraard heb ik het mooie weer van deze week al wel aangegrepen om een duik in het water te nemen. Helaas is daar dan alleen 's avonds tijd voor en dan is het water toch wel behoorlijk koud, kan ik je verzekeren.

 

Tot zover de klaagzang. Het op school zitten vind ik ook wel weer leuk. Ik ben namelijk bezig met het voorbereiden van mijn stage van volgend jaar. En daar heb ik veel zin in. Ik ga namelijk, samen met voormalig bestuurslid Marijn Gunnink, een eigen bedrijf beginnen. Het bedrijf gaat zich richten op beleid- en communicatieadvies. Het lijkt er op dat de eerste opdrachtgever inmiddels heeft toegehapt. Dit terwijl er van het ondernemingsplan nog geen letter op papier staat. Het inspireert me om met iets nieuws bezig te zijn. Het geeft een gevoel wat ik ook vaak krijg als ik met PerspectieF bezig ben. Samen met anderen plannen uitdenken en uitvoeren is een leuke bezigheid. Zeker als je ziet dat het positieve vruchten afwerpt en dat er daadwerkelijk iets bereikt wordt. Wil je ook een keer meedenken? Laat het me dan weten via communicatie@perspectief.nu.

 

Het PerspectieF-campagneplan voor de gemeenteraadsverkiezingen is ook zo'n positief en inspirerent plan. Jongeren die in hun eigen gemeente het geluid van de ChristenUnie vier jaar lang willen laten horen. Samen met Bernard Bos ben ik druk bezig met het ontwikkelen van de plannen om dit te realiseren. Wil jij hier op landelijk niveau of in jouw gemeente ook aan meehelpen? Ik hoor het graag van je.

 

Ook deze week zijn er dus weer genoeg ideeën en plannen. Ik zou er websites over vol kunnen schrijven. Maar ik ga nu ook maar eens bezig met de uitvoering.

 

Reageren op Wouter: communicatie@perspectief.nu

 

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Week 26 - Wouter'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009 > juli