Congres ChristenUnie

zaterdag 30 september 2006 11:47

Vandaag was de spannende dag: de kandidatenlijst zou worden vastgesteld. Ed Anker stond kandidaat voor plek 8, en ik voor plek 10. Er waren echter enkele tegenkandidaten, waardoor ik in het slechtste geval op plek 16 uit zou komen. Daarnaast werd het verkiezingsprogramma vastgesteld en PerspectieF had verschillende amendementen (= wijzigingsvoorstellen) ingediend. Spannend dus!

Ik moest helemaal vooraan zitten bij de kandidaten, dus kon niet bij de PerspectieF’ers die in grote getale aanwezig waren zitten, helaas. Er werd met stemkastjes gestemd over de kandidatenlijst. Dat was erg spannend. Gelukkig bleef ik op plek 10 staan, wat resulteerde in een groot applaus van de aanwezig PerspectieF’ers, erg leuk. Ook Ed wist zijn plek te behouden. Twee PerspectieF’ers in de top 10 dus. Erg cool.

Ook op het punt van onze amendementen boekte PerspectieF succes. Vrijwel al onze voorstellen werden goedgekeurd door het congres. De komende weken gaan we er keihard tegenaan om de ChristenUnie aan zo veel mogelijk stemmen te helpen. Doe je mee?

Labels
Bestuur

« Terug

Reacties op 'Congres ChristenUnie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.