Excursie Straatsburg

maandag 25 september 2006 16:40

25 en 26 september wordt er door de commissie Internationaal een excursie naar Straatsburg georganiseerd. Tijdens deze excursie wordt er een bezoek gebracht aan het Europees Parlement, aan de Eurofractie van de ChristenUnie/SGP en nog veel meer...

Het is zover. De reis naar Straatsburg kan beginnen!

Zoals je misschien weet is Straatsburg één van de vele belangrijke Europese politieke centra waar onder andere instellingen als het Europese Parlement en de Raad van Europa te vinden zijn. Daarnaast is Straatsburg een historische stad waar veel moois te zien is en een gezellige sfeer hangt. Als PerspectieF-jongeren zijn we dan ook razend benieuwd naar het wel en wee van de Europese politiek in het Europees Parlement en wat ons Eurofractielid Hans Blokland ons te zeggen zal hebben. We hebben namelijk de mogelijkheid gekregen om met hem te spreken en allerlei vragen te stellen. Bovendien krijgen we een rondleiding door het immense gebouw.
Ook zal de Raad van Europa bezocht worden. Deze instelling waarbij 46 landen bij aangesloten zijn is van belang voor het waarborgen van de mensenrechten in deze landen. Hier zal een Nederlandse afgevaardigde ons meer vertellen over dit mensenrechteninstituut en zal onze vele vragen proberen te beantwoorden. Ook krijgen we een rondleiding door het gebouw.
Naar aanleiding van deze reis zal er een verslag op de website komen met natuurlijk een aantal foto’s. We houden je dus op de hoogte.

Labels

« Terug

Reacties op 'Excursie Straatsburg'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.