Week 39 - Anton

Bestuurslog2vrijdag 22 september 2006 09:46

Het bestuurslog van deze week, helemaal vergeten! En dat nog wel met de dreiging van Simcha om iedereen die zich niet houdt aan de agenda direct uit het bestuur te zetten. Dan zit er eigenlijk voor mij niets anders op dan daadwerkelijk een weeklog te schrijven, want PerspectieF is een veel te leuke organisatie om per direct te verlaten J.

Maandag 18 september

Vandaag weer eens een vergadering van het algemeen bestuur (alle bestuursleden) van PerspectieF en op zich heb ik mij naast wat noodzakelijke studie vandaag vooral bezig gehouden met het voorbereiden van enkele stukken voor de vergadering. Als bestuur hebben we gesproken over een groot aantal onderwerpen die de komende periode van belang zijn. Zo zijn bijvoorbeeld het congres (er is nog plaats, inschrijven kan hier), de campagne van PerspectieF voor de ChristenUnie voor de Tweede Kamer verkiezingen en onze aanwezigheid op het Uniecongres van de ChristenUnie behandeld. Het was een leuke vergadering.

Dinsdag 19 september

Prinsjesdag 2006. Ik heb er verder weinig van gezien, maar volgens het kabinet gaat het goed met de Nederland, althans met de economie. Jammer dat de algemene beschouwingen er dit jaar niet bijzaten, dat is het leukste onderdeel. Volgende week beter. Vandaag heb ik mijn tijd overigens besteed aan wat noodzakelijke studieactiviteiten, wederom PerspectieF op financieel vlak (begroting 2007) en verder heb ik nog een aantal mails voor PerspectieF beantwoord.

Woensdag 20 september

Vandaag heb ik gestudeerd en ben ik naar het partijbureau geweest om een aantal financiële zaken af te handelen. Dat is op zich verder niet interessant, tenzij dat je het echt wil weten, stuur dan maar een mail. Ik denk dat je ergens rond 1 januari wel bericht terug krijgt.

Vandaag heb ik gestudeerd en ben ik naar het partijbureau geweest om een aantal financiële zaken af te handelen. Dat is op zich verder niet interessant, tenzij dat je het echt wil weten, stuur dan maar een mail. Ik denk dat je ergens rond 1 januari wel bericht terug krijgt.

Donderdag 21 september

Vandaag werd het spoeddebat over de schipholbrand gehouden. Resultaat: twee ministers zijn afgetreden. En dat is verder ook het enige dat ik weet. Check zelf de achtergronden maar.

Vanmiddag hoorde ik nog op de valreep van Rogier dat ik morgen naar een vergadering moet van de Nationale Jeugdraad. Daar gaat m’n enige vrije avond van de week dus. Verder heb ik opnieuw het partijbureau bezocht voor de afhandeling van financiële zaken vanaf het punt waar ik gisteren was gestopt (declaraties en checken wie er betaald heeft voor de excursie naar Straatsburg).

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Week 39 - Anton'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.