Weekend weg met LOGOS

vrijdag 08 september 2006 11:18

Dit weekend was een van de meest bijzondere activiteiten sinds ik voorzitter ben van PerspectieF. Een tijd geleden ben ik in de uizending van “Hour of Power”geweest. Jan van den Bosch, de presentator, belde me enkele weken daarna op om mij uit te nodigen voor een weekend met “LOGOS”. Logos is een club van Christelijke (top)managers en directeuren. Ik had geen idee wat ik ervan moest verwachten, maar zei natuurlijk gewoon “ja”.

Dit weekend was het zo ver. We zaten in een Beter-Uit hotel aan het Veerse Meer. Jan van den Bosch kwam mij ophalen van station Arnemuiden, in een hele mooie jaguar (echt een hele grote…). Bij het hotel aangekomen maakte ik kennis met de andere leden van Logos. Ze hadden allen een introducé meegenomen (ik was de introducé van Jan van den Bosch). Het doel van het weekend was verdieping, bezinning en toerusting. We begonnen met een gezellige fietstocht, gevolgd door een geweldig vijfgangen diner. Tijdens het diner stelde iedereen zich aan de groep voor. Zaterdagochtend was er een ontbijt waarbij de gebakken eieren met spek aan tafel werden bereid. Héél studentikoos…. Tussen de heerlijke maaltijden door waren er gesprekken over het thema “Gij geheel anders” en “het Koninkrijk van God”. Ik vond het ontzettend bijzonder om te zien hoe open al deze mensen waren naar elkaar toe. Het was echt heel bijzonder.

 
Zaterdag was het al weer afgelopen. Ik werd in een hele mooie verhoogde Audi naar Tilburg gebracht, omdat die meneer het een beetje knullig vond dat de trein er 2,5 uur over deed. In een uur en 23 minuten stond de prachtige auto voor mijn huis in Tilburg. Het leuke is dat ik met enkele van de aanwezigen nog steeds contact heb. Ze geven soms wat advies over hoe we de zaken bij PerspectieF het beste kunnen aanpakken. En van dit soort mensen krijg ik heel graag tips…

 Als herinnering aan het weekend kreeg iedereen het boek “Eindelijk thuis” van Henri Nouwen kado.


Labels
Bestuur

« Terug

Reacties op 'Weekend weg met LOGOS'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.