Uitje Partijbureau

vrijdag 23 juni 2006 13:40

Vandaag was ik een dagje uit met de medewerkers van het partijbureau van de ChristenUnie. We gingen naar een klein dorpje (ik weet niet eens meer hoe het heet) in de buurt van Gorinchem. Zodoende kwam ik weer eens een keer in de buurtbus terecht. De buurtbus is een minibusje dat wordt gereden door vrijwilliger chauffeurs. Meestal rijdt zo'n busje maar eens in het uur en er zitten altijd gezellige oude dametjes in die over allerlei niet-interessante zaken praten. En ik ben dan zo'n persoon die wat terugzegt. Zo ontstond er een heel gesprek over de OV-studentenkaart, een MP3 speler (wat is dát nou voor ketting?) en het voordeel van grote steden ten opzichte van kleine.
 
Toen ik uit de buurtbus stapte zette ik de TomTom van mijn telefoon aan. Dit moderne apparaatje leidde mij prachtig door alle pittoreske straatjes in het dorpje heen. Om 9.13 uur kwam ik aan op plaats van bestemming. We begonnen met een potje tafelvoetballen.

Daarna verzorgde Henk van Rhee, directeur van het partijbureau, de dagopening. Daarna gingen we brainstormen over de informatievoorziening van de ChristenUnie en het aantal e-mails dat er binnen en door de partij gestuurd wordt.
 
Vervolgens stond er een heerlijke lunch klaar. Na de lunch gingen we naar het water om te kanoën. Dat was echt een feest. Henk van de Veen (hoofd afdeling bedrijfsbureau) en ik zaten samen in één kano. We jaagden de collega's na en spetterden zo goed als iedereen nat. Daarna legden we de boot ergens stil en zijn we gaan zwemmen. We hadden echt zeldzaam veel lol.




 
Eenmaal teruggekomen op de locatie stond er een heerlijke barbecue klaar. Ook enkele bestuursleden van de ChristenUnie en André Rouvoet schoven aan om een vorkje mee te prikken. Rond 18.30 uur ging ik naar mijn volgende bestemming: de Algemene Ledenvergadering van de Nationale Jeugdraad.



Labels
Bestuur

« Terug

Reacties op 'Uitje Partijbureau'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.