EO-jongerendag

zaterdag 17 juni 2006 11:35

In alle vroegte stapte ik op de eerste trein van Tilburg naar Arnhem. Daar aangekomen waren verschillende PerspectieFers al druk bezig op het station om flyers uit te delen. Omdat wij zo belachelijk vroeg waren (7.30 uur), hadden we de beste plek voor het flyeren. We moesten 5.000 flyers uitdelen, dat was onze missie op het station. Even later pakte ik de bus naar het stadion. André Rouvoet belde mij en met hem sprak ik de hele dag en zijn taak bij onze stand door.

Bij de stand aangekomen hielp ik een ietwat melige Harmjan en Margreet (+ anderen) met het opzetten van de stand. Onze stand stond trouwens precíes voor de auto van Henny Huisman. Dat was wel grappig. Toen ook dat rond was en het programma bezig was, ben ik even het stadion ingegaan. Ik wilde graag even kijken naar de presentatie van de Jongerenbijbel, omdat ik daar zelf ook bij betrokken ben geweest (zie de advertentie voor PerspectieF in de jongerenbijbel).

Eenmaal terug bij de stand zag ik D66 Tweede Kamerlid Bert Bakker lopen. Ik daagde hem uit om mee te doen met onze wedstrijd: "Sla de ChristenUnie naar de 50 zetels". Ook Rouvoet was inmiddels gearriveerd en tot mijn grote vreugde heeft ook ChristenUnie Tweede Kamerlid Arie Slob een uurtje bij de stand gestaan.

Uiteindelijk mochten we een kleine 20 nieuwe leden verwelkomen (ik weet het precieze aantal niet meer) en hebben we veel goede gesprekken gehad. Na de jongerendag snelde ik met de trein naar het huis van mijn schoonouders. We hadden een gezellige familiebarbecue.
Labels
Bestuur

« Terug

Reacties op 'EO-jongerendag'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.