Week 26 - Anton

woensdag 28 juni 2006 14:10

In het bestuurslog van deze week: Anton de Wit, penningmeester

Maandag 26 juni
De komende week is het de bedoeling dat ik jullie informeer over de zaken die ik meemaak en mij bezighouden. Vandaag deel 1.

Allereerst welkom op de nieuwe website. Dit is de eerste keer dat jullie ‘m in de nieuwe vorm zien (hij is overigens ook te bereiken via www.christenuniejongeren.nl). Jullie hebben inmiddels twee weblogs gemist, namelijk die van Ruth en die van Gijsbert.

Ik zit momenteel midden in superdrukke tentamenweek en deze dag begon dan ook met het leren van de laatste stof voor het eerste tentamen. Deze had ik in de middag. Hierna heb ik de trein genomen naar Amersfoort om deel te nemen aan een vergadering van het Algemeen Bestuur van PerspectieF. Dit was een zeer interessante vergadering, waarin onder andere werd voorgesteld om alle vergaderingen van PerspectieF voortaan op maandag te laten plaatsvinden, deze (gedeeltelijk) openbaar te maken en af te sluiten met een borrel (dit laatste gebeurd al :)).

Op verzoek van enkele bestuursleden vermeldt ik in dit weblog ook dat er een zilvervloot met een nog onbekende lading binnenkort de PerspectieF-haven binnenvaart. Vorige week wees een in Nederland gevestigde bank ons op het bestaan van een rekening die nog geregistreerd stond op naam van de GPJC. We wisten niet dat deze rekening bestond en ik ben dan ook erg benieuwd naar het dukatensaldo…

Woensdag 28 juni
Gisteren had ik het iets te druk en het is mij helaas niet gelukt om een weblog samen te stellen. Sorry. Ik zal het vandaag proberen in te halen.

De invulling van mijn persoonlijk leven is ongeveer gelijk gebleven (leren voor m’n tentamens), afgezien van een gesprek met mijn studiecoach en een goedlopend eerste sollicitatiegesprek bij een accountantskantoor (voor het schrijven van een afstudeerscriptie).

Momenteel is er een geweldig leuk spoeddebat op tv/internet te zien en daar ga ik na het schrijven van dit weblog uitgebreid naar kijken. Gisteren werd bekend dat mevrouw Hirsi Ali toch Nederlander kan blijven. Wel met een gedwongen schuldverklaring, las ik in de trein in een rondslingerende NRC (Waarom zou je die nog opstellen, als het officieel mogelijk is?),. Ik ben benieuwd of deze ‘oplossing’ toepasbaar is op soortgelijke gevallen. De regering en de Tweede Kamer zijn er tenslotte niet voor één persoon…Eigenlijk vindt ik dat deze kwestie in een rechtbank thuishoort.

Tot morgen.
Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Week 26 - Anton'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.