Week 15 - Wouter

donderdag 16 april 2009 16:27

Deze week stonden er twee tentamens op het programma. Gelukkig ging het om twee vakken waar ik beide goed mee uit de voeten kan, dus ik heb het voor zover ik het nu kan overzien goed weten af te ronden.

Het duurt nog even, maar de gemeenteraadsverkiezingen staan weer voor de deur. In maart 2010 mogen we allemaal de gang naar de stembus weer maken. Ook PerspectieF gaat actief campagne voeren. We zijn nog op zoek naar enthousisaste kandidaten die bij PerspectieF een training willen volgen in de aanloop naar de verkiezingen. Meer hierover kun je hier lezen.

Het was een leuke week. Er gebeurt veel op het gebied van communicatie bij PerspectieF. De commissieleden in de promotiecommissie, webredactie en Perspex-redactie werken hard. De voorbereidingen de promotie-activiteiten tijdens het Soul Survivor Festival zijn in volle gang. Ook aan de Perspex wordt hard gewerkt en de webredactie start binnenkort een training voor nieuwe webredacteuren waarbij we ook na gaan denken hoe we PerspectieF op het internet beter kunnen profileren. Het geeft me altijd heel veel energie als ik hoor wat er allemaal voor werk wordt verzet. Lijkt het je leuk om ook mee te werken aan de website, Perspex of promotie stuur me dan even een mailtje dan kunnen we kijken waar jij kunt helpen.

Uiteraard was het ook de week van het mooie weer. Ik vind het altijd fantastisch om op het terras te zitten. In dit soort weken baal ik er wel van dat ik drie hoog achter woon. Ik mis af en toe de tuin. Maar ook op het balkon is het goed toeven. De zon schijnt nu ik dit aan het typen ben nog steeds, dus ik ga maar weer buiten zitten.

Wil je reageren op Wouter? Stuur een mail naar: communicatie@perspectief.nu

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Week 15 - Wouter'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009 > april