Week 14 - Marijn

woensdag 01 april 2009 21:16

Om onduidelijke redenen krijg ik altijd de bestuurslog toegewezen wanneer ik in of net voor tentamens zit. Zo lijkt het net of ik niks anders doe dan studeren en tentamens maken. Maar goed, aangezien deze blog moet gaan over wat bestuursleden in het dagelijks leven uitspoken, kan ik niks anders: ik breng op dit moment lange dagen door achter mijn bureau of op de universiteit om dikke boeken te bestuderen van mensen die al lang dood zijn. Naast de derdejaars vakken (die zijn uitdagend) heb ik ook nog een paar tweedejaars vakken (slaapverwekkend) openstaan. De studiedruk is op dit moment best wel heftig.

Het gebeurd eigenlijk niet zo vaak dat wat we bij PerspectieF bekokstoven ook direct betrekking heeft op je eigen leven. Maar nu is het toch zo ver: als ik niet vanaf nu al mijn vakken haal, dan mag ik volgend jaar niet aan de master beginnen. En ben ik slachtoffer van de harde knip. Nu is PerspectieF voorstander van de harde knip, en ben ik weer verantwoordelijk voor de werkgroep onderwijs die dit standpunt heeft ingenomen. Wat is hier misgegaan?

Maar, niet zeuren, die punten ga ik keihard binnnenslepen, want de master lijkt me echt razend interessant. En als laatste: nog 57 nachtjes slapen en dan is de ALV, en ben ik bestuurslid af. Dan is er pas een hoop tijd om te studeren..

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Week 14 - Marijn'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009 > april