Week 13 - Linda

woensdag 01 april 2009 21:14

Afgelopen week heeft vooral in het teken gestaan van natuurlijk het crisisakkoord, dit hebben we bij PerspectieF natuurlijk op de voet gevolgd. En eigenlijk volgde het crisisakkoord ons ook. Er werden veel vragen gesteld, telefoontjes gepleegd en interviews afgenomen. Allemaal natuurlijk heel spannend, maar ook erg vermoeiend heb ik vernomen van onze voorzitter IJmert die het meeste publicitywerk voor zijn kiezen kreeg. Het journaal en de voorpagina van het NRC next waren zelfs onderdeel van het geheel, jaja PerspectieF is een zeer boeiende club om deel van te zijn.

Op maandag had ik samen met de voorzitter van Binnenland en Justitie, Ytzen Lont, een overleg met tweedekamer lid Ortega betreffende Integratie gehad. Over de details kan ik (nog steeds) niet te veel vertellen maar blijf het allemaal goed in de gaten houden want het is echt heel leuk wat er komt! Wel kan ik vertellen dat door de NS storingen tussen Woerden en Den Haag het behoorlijk moeilijk was om te komen waar ik moest zijn. De aanhouder heeft gewonnen en ik was 'maar' drie kwartier te laat (snif). Uiteindelijk heb ik 7 uur in de trein gezeten voor en overleg van 1.5 uur maar gewoon lekker blijven lachen!

Zelf had ik dinsdag ook tentamen milieurecht dus dat moest ik tussendoor ook nog eventjes leren. Het tentamen is gelukkig goed gegaan!

Woensdag was dé dag van het crisisakkoord, en voor mij was het een dag van crisis op school (bij wijze van spreken). Er moest van alles gedaan worden voor een bepaalde deadline. Uiteindelijk is het redelijk gelukt, maar wat een drukte! Achja...al doende leert men.

Donderdag en vrijdag ook flink bezig geweest met de projecten op school, zangles en overleggen met IJmert wat betreft de spannende politieke situatie waar Nederland in zit op dit moment.

Zaterdag was ook een herinneringswaardige dag, het was mijn allerlaatste werkdag bij TNT post. Ik heb ontslag genomen omdat school en PerspectieF behoorlijk veel tijd vragen, dat wil ik ook kunnen geven. Om waardig afscheid te nemen van mijn zaterdag baan kreeg ik een dubbele wijk toegewezen (heel aardig natuurlijk...niet haha) en heb ik stroopwafels meegenomen om te trakteren.

Ook deze week heb ik tentamens, presentaties en deadlines. Daar zal ik me flink op concentreren. Aan de andere kant is het ook belangrijk op bepaalde projecten bij PerspectieF goed lopende te houden, wat extra tijd voor bijvoorbeeld de 'houd de christenunie scherp' actie (zie ook www.houddechristenuniescherp.nl)  en natuurlijk voor de werkgroep Economie en Financiën wegens het crisisakkoord staan gereserveerd.    

Zoals je gemerkt hebt zijn we druk bij PerspectieF met van alles en nog wat, wij kunnen jou hulp goed gebruiken. Word actief lid, kijk naar de mogelijkheden bij vacatures of stuur een e-mail voor meer informatie! De politiek is zo breed, er is altijd wel iets dat bij jou past!

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Week 13 - Linda'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009 > april