Gesprek CNV-jongeren

zaterdag 01 april 2006 12:01

Vandaag sprak ik op station Utrecht, café “de Tijd” met Klaas-Peter Derks, interim voorzitter van CNV jongeren. Antoon Blokland, de vorige voorzitter van CNV jongeren is onlangs afgetreden. Klaas Pieter is heel lang actief geweest voor PerspectieF. We kennen elkaar dan ook nog uit de tijd dat hij in het bestuur zat en ik net actief werd. Daarnaast is Klaas-Pieter lid van de adviescommissie van het bestuur van PerspectieF.

Ik sprak met hem over mogelijkheden tot samenwerken. We onderzochten waar raakvlakken liggen en op welke punten we in de toekomst dingen samen kunnen oppakken. Zo komt er waarschijnlijk weer een Christelijk Sociaal Jongerencongres, wat we samen met jong GMV, CNV, CDjA en PerspectieF willen organiseren.

CNV jongeren is een leuke club voor jongeren die al werken. Neem af en toe eens een kijkje op hun website. Ze hebben regelmatig leuke vacatures of interessante workshops en congressen!
 
Na het gesprek van ongeveer een half uur liepen we samen naar de “achter de St Pieterstraat”. Daar zou de Algemene Ledenvergadering van de Nationale Jeugdraad gehouden worden… hierover binnenkort meer!
Labels
Bestuur

« Terug

Reacties op 'Gesprek CNV-jongeren'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.