Debat bij Moslimomroep

zaterdag 08 april 2006 11:44

Deze middag (vrijdag 7 april) had ik een gesprek op de radio over het document “één land, één samenleving”, dat ik eerder deze week in ontvangst mocht nemen. In het gesprek werd de vraag gesteld of Nederland nu écht wel zo verscheurd is als het document zegt.

Het debat begon om 16.00 uur. Ik werd om 15.30 uur verwacht in de studio, maar in verband met een vergadering in Amersfoort kon ik niet op tijd komen. 15.45, had ik afgesproken. Dat liep dus mooi anders. Ik had gelukkig de auto van Lysette, die momenteel op vakantie is. Ik reed (te laat) weg van het partijbureau, zodat ik uiteindelijk om 15.58 het gebouw van de omroep inkwam. Daar stond iemand mij al op te wachten. We holden door de gang en kwamen om 16.01 uur in de studio. Daar gooide ik mijn spullen op tafel en trok snel mijn jas uit. Direct daarna begon het gesprek. “Mooie timing”, dacht ik. “Geen seconde hoeven wachten ;-)”.

Voor het gesprek waren Mohammed van de Jonge Socialisten en Ronald van het CDjA uitgenodigd. We spraken over hoe we het document, één land, één samenleving, praktisch kunnen maken. Daar is nog een lange weg te gaan denk ik.

 

 

 

Labels
Bestuur

« Terug

Reacties op 'Debat bij Moslimomroep'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.