Week 14 - Aldert

maandag 03 april 2006 19:36

Maandag 3 april 
Jullie treffen het wel met mijn weblogs. Mijn vorige weblog viel in mijn tentamenweek, dit maal is het de week voor mijn tentamens.’s Ochtends een positioneringsstrategie geschreven voor een tijdschrift over casino’s.
 
Ik heb nu cathechesatie via de mail, best hip. Om de twee dagen mail ik met de dominee over allerlei onderwerpen. Ik lig nu met hem in de clinch over de leer van de Triniteit (drieëenheid).
Best lastig, wie het begrijpt mag het me zeggen… aldertdeboer@hotmail.com
 
Om 16:45 vertrek ik naar Amersfoort voor een bestuursvergadering. Ook de kandidaatbestuursleden zijn aanwezig zodat we even kennis kunnen maken. We bespreken verscheidene onderwerpen zoals het nieuwe politieke programma.Na afloop nog even geborreld met Harmjan en Rogier. Om 23:10 de trein gepakt richting Leeuwarden. Mijn fiets is twee weken geleden gestolen, dus ik moet lopend door de stad (zo’n 35 minuten). Om 1:45 lig ik op bed.
 
Dinsdag 4 april
Om 8:00 weer het bed uit. Vanochtend mogen we ons tijdschrift presenteren, alles loopt goed dus dat zijn weer een paar (o zo hard nodige) puntjes.
De hele ochtend gebruik ik samen met een studiegenoot om ons mondeling tentamen Duits voor te bereiden. Frau Michel en Herr de Vries (zoals we afwisselend in de gesprekjes heten) behalen uiteindelijk 16 van de 24 punten…
Vanavond ga ik samen met Auke Minnema (Voorzitter PerspectieF Fryslân) naar studentenvereniging Alpha in Leeuwarden.
Helaas ben ik gisteren vergeten Promotiemateriaal mee te nemen vanaf het partijbureau. Dus dat wordt even op en neer reizen naar Dalfsen (waar mijn ouders wonen) om nog snel wat op te halen. Als alle treinen op tijd rijden kan ik dit net halen. Op de terugweg wordt ik helaas geconfronteerd met een trein die niet rijd en dus een half uur vertraging. Tot overmaat van ramp laat ik bij het overstappen ook nog mijn promotiemateriaal in de trein staan.
Gelukkig blijkt Auke ook nog wat verouderd promotiemateriaal te bezitten. Ongeveer een half uur te laat arriveren we om 18:30 bij Alpha. Gelukkig is er nog warme hutspot voor ons. Tussen 20:00 en 22:00 mogen Auke en ik twee keer de workshop christelijke politiek geven. Voor onze workshop is niet veel animo. Maar aan het eind van de avond hebben toch zo’n 25 man de workshop met tevredenheid gevolgd.
Om 23:00 kruip ik wat ziek mijn bed in hopend dat het ’s nachts wat opknapt.
 
Woensdag 5 april
Ik blijf maar wat langer in bed liggen want erg fit ben ik niet. Het gaat de laatste tijd geloof ik een beetje rond. Ook ik bungel elke week weer op de rand van ‘echt ziek zijn’. Van mij tentamens leren komt niet echt veel terecht.
Ik volg op TV de speech van Rita Verdonk op de BouwRAI. Paralellen met Fortuyn worden door de media direct gelegd: dezelfde speerpunten, dezelfde campagneleider (Kay van der Linde). De toekomst zal het uitwijzen want welke draai ze aan haar punten wil geven is nog niet erg duidelijk. We kennen haar natuurlijk alleen als minister van Vreemdelingenzaken.
Dat Mark Rutte als door een horzel gestoken reageerd op de aantijging dat hij ‘niet daadkrachtig zou zijn’,en krampachtig probeert aan te tonen dat hij wel daadkrachtig is, vindt ik wel vermakelijk. Het ‘moddergooien’ (om het woord ook maar in de mond te nemen) is begonnen.
Ik ben benieuwd hoeveel afbraak deze campagne gaat doen aan de eenheid binnen de VVD. Als het een strijd wordt over de richting die de VVD dient te kiezen, links-liberaal of rechts-conservatief, zou wel eens pijnlijk duidelijk kunnen worden hoe verdeeld de VVD is.
 
Maar weer op tijd mijn bed in, in de hoop dat het morgen beter is…

Voor reacties kunt u mailen naar aldertdeboer@hotmail.com
Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Week 14 - Aldert'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.