Tweede Kamerfractie van D66

woensdag 01 februari 2006 23:26

Vandaag was ik te gast bij de Tweede Kamerfractie van D66. Jan Paternotte, oud-voorzitter van de Jonge Democraten (D66-jongeren) had me uitgenodigd om een keer langs te komen én om op de foto te gaan. Ik heb de naam van Jan Paternotte namelijk al wel een aantal keer genoemd in mijn weblog, maar de foto met Jan en de opgestoken duim staat er nog niet. Het bijwonen van de fractievergadering was voor mij een aardig lokmiddel.

Rond 12.00 uur arriveerde ik in de Savornin Lohman zaal, waar de fractievergadering plaatsvond. Jan had me keurig aangekondigd, dus toen ik binnenkwam (ze waren al 1,5 uur bezig) werd netjes verteld wie ik was en waarom ik er was. Boris Dittrich vroeg nog of ik bij de ChristenUnie niet welkom was. Ik zei dat dat wel meeviel. 

De vergadering ging over Afghanistan, de AOW, het verstrekken van drugs aan verslaafden om ze 'stabiel' te houden en over de gemeenteraadsverkiezingen.
Omdat ik er maar een half uurtje bij was, weet ik niet precies wat ze besloten hebben.
Ik vond het wel grappig om te zien dat sommige dingen hetzelfde gaan als bij de ChristenUnie, maar dat de inhoudelijke verschillen soms groot zijn.
Toen waren er broodjes. "De broodjeskar is het meest bestormde object bij de D66 fractie", aldus Jan. En inderdaad, na 4 minuten en 43 seconden lagen er alleen nog wat kiwi's onderin de kar:

In de wandelgangen ben ik nog even op de foto geweest met een aantal fractieleden.



Labels
Bestuur

« Terug

Reacties op 'Tweede Kamerfractie van D66'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.