week 47- Roosmarijn

maandag 23 november 2009 19:08

Het was voor mij weer een echte PerspectieF week. Het begon maandag al goed met een buddygesprek. Onze kandidaat-bestuurslid Imre Grevers hoopt na de ALV van deze week zich bestuurslid afdelingen te kunnen noemen, vandaar dat hij ook een buddytraject zal krijgen. Onder het genot van een pannenkoek hebben we wat plannen besproken en ervaringen gedeeld.

De rest van de week ben ik vooral druk geweest met de laatste dingen van de begroting, de wekelijkse declaraties te verwerken en mailtjes te beantwoorden. Nadat ik een week eruit heb gelegen, lag er deze week weer genoeg op me te wachten. Ook het congres komt er nu al echt aan, waar deze week ook de nodige dingen voor geregeld moesten worden.

Vrijdag en zaterdag was er weer een Global Leadership Summit waar Daan en ik, namens PerspectieF, naartoe zijn geweest. Het was een indrukwekkend weekend, waarin we heel veel sprekers hebben gehoord. Het gaf weer genoeg stof tot nadenken en zaterdagavond ben ik dan ook uitgeblust op de bank in slaap gevallen. Het is geweldig om twee dagen lang zo toegerust te worden met nieuwe dingen. Ik blijf het knap vinden hoe ze elk jaar weer vernieuwende dingen kunnen brengen! Daarnaast was het natuurlijk een goed netwerkmoment, waarin we verschillende jongeren weer hebben kunnen vertellen over PerspectieF! Wellicht krijgen binnenkort weer een paar nieuwe leden…
De komende tijd gaan we met het bestuur nadenken over de dingen die wij als organisatie kunnen leren van de toespraken.

Kortom het was weer een geslaagde week!

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'week 47- Roosmarijn'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009 > november