Week 45 - Bernard

zaterdag 07 november 2009 10:11

Na drie weken weer een bestuurslog.
Deze week begon gelijk goed met het verhuizen naar mijn nieuwe kamer. De kamer is maar voor een halfjaar maar ik ben vol goede moed dat ik vanzelf iets nieuws vind. Het verhuizen zelf nam nog geen anderhalf uur in beslag waarna ik snel weer verder kon naar Amersfoort voor een bestuursvergadering. Door een nogal lege agenda duurde deze ook niet al te lang, en na een kleine borrel ben ik samen met Imre Grevers (kandidaat-bestuurslid Afdelingen) weer teruggereisd richting Zwolle. Daar aangekomen heb ik verder geborreld met mijn huisgenoot en toen richting bed gegaan.
Dinsdag heb ik de hele dag gewerkt, woensdag heb ik de hele dag zitten wachten op een pakket waar ik voor moest tekenen en omdat de beste man geen tijdsindicatie had gegeven heb ik de hele dag voor me uit zitten staren en wat muziek geluisterd. Om tien voor vijf werd er eindelijk aangebeld waarna ik boodschappen ging doen en de rest van de avond ben gaan uitrusten van zo’n vermoeiende dag.
Donderdag ben ik wat voor PerspectieF bezig geweeest: de leiderschapstraining voor studenten, het congres, de nieuwjaarsborrel etc. ’s Avonds heb ik gewerkt.
Vrijdag heb ik ook de hele dag gewerkt en morgen (zaterdag) ben ik ook aan het werk. Erg vermoeiend allemaal.
Voor volgende week geef ik het stokje door aan Esther. Fijn weekend.

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Week 45 - Bernard'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009 > november