Week 25 - Esther

woensdag 24 juni 2009 15:00

Maandag
 
Afgelopen maandag ben ik na een studiereis teruggekomen uit Rome. Samen met twee andere studenten van mijn opleiding hebben we daar een onderzoek gedaan naar de politieke invloed op de media. Erg interessant. Het nadeel van terugkomen na anderhalve week is wel dat er een volle inbox op je wacht. Ondanks dat ik in Italie regelmatig mijn email checkte valt het dan toch weer tegen wat er allemaal in komt. Eigenlijk ben ik maandagavond dan ook alleen maar bezig geweest met emailtjes lezen. En ik ben uiteraard vroeg naar bed gegaan want ik was die ochtend al om half vier! opgestaan om onze vlucht te kunnen halen naar Zurich. Vanaf Zurich vlogen we dan naar Amsterdam. Ik heb veel zin in de komende week om weer hard aan de slag te mogen.
 
Dinsdag
 
Wat een emails, en je moet er ook nog wat mee doen ook. Vandaag heb ik voor PerspectieF alle emails weggewerkt en beantwoord die ik moest beantwoorden. Er staan nog wel een aantal dingen open maar daar had ik vandaag een puf meer voor. Ik moest namelijk ook naar school om weer in contact te komen met medestudenten en docenten over het onderzoek van onze studiereis. Ik heb mijzelf voorgenomen om voor PerspectieF deze week veel te doen. Ik denk dan ook dat er meer tijd in zal gaan zitten dan de 12 uur die er normaal gesproken voor staan. Maar ik vind het niet erg om te doen. Ik kan er ook juist wel erg van genieten. Vanaf morgen lekker weer aan de slag en nu heerlijk vroeg naar bed.
 
Woensdag
 
Vandaag ben ik bezig geweest met het congres van aanstaande november. We hebben in mei een locatie uitgezocht en die moet een dezer weken bevestigd en gereserveerd worden. Ook ben ik druk aan de slag gegaan met het plannen van data om als congrescommissie bij elkaar te komen. Verder ben ik weer bezig geweest met wat emailtjes beantwoorden en emailtjes versturen. Ook moet ik vandaag een dag werken op het partijbureau van de ChristenUnie als medewerker communicatie. Vanavond heb ik nog een etentje met het bestuur van mijn korfbalvereniging. Een drukke dag dus weer, maar zeker wel een leuke.
.

Donderdag

 Vandaag heb ik niet heel veel gedaan voor PerspectieF. Wederom ben ik naar school gegaan en heb ik daar uiteraard wel het een en ander beantwoord aan emails en dergelijke maar niet dat je zegt buitensporig veel. Wel heb ik de visiebijeenkomsten van het bestuurs voorbereidt. We willen in juli twee zaterdagen ons gaan bezinnen op onze functies en ook zeker kijken naar alle kansen, bedreigingen, sterkten en zwakten die dat met zich mee brengen. Ook willen we gaan kijken naar welke resultaten er al zijn geboekt.

Verder heb ik donderdagavond gewoon een heerlijk avondje gehad op een dijk in Bunschoten. Even relaxen en genieten van de natuur en een mooie zonsondergang.

Vrijdag

Vandaag wilde ik heel veel mensen gaan bellen voor de belronde van het bestuur. Ware het niet dat iedereen op leiderschapsweekend was/ging. En aangezien ik ook nog het een en ander had te doen ter voorbereiding van een familieBBQ 's avonds is het er niet meer van gekomen. Kortom, weer gewerkt aan mijn emailachterstand na de studiereis, en die is ingehaald:) en verder lekker genoten van mijn familie.

 

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Week 25 - Esther'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009 > juni