Week 23 - Bernard

zaterdag 06 juni 2009 11:53

Zo, mijn eerste bestuurslog voor PerspectieF. Ik heb uitgerekend dat ik het hierna nog minstens 13 keer moet doen, dus ik zal niet gelijk alles vertellen.

Deze week was mijn eerste week als bestuurslid, en maandag mocht ik gelijk al gaan promoten op Opwekking. Het was erg warm en erg druk maar ondanks dat heb ik toch nog redelijk goede gesprekken kunnen voeren met verschillende bezoekers en of overtuigd om op de ChristenUnie te stemmen of lid te worden van PerspectieF. Beide doelen zijn meerdere keren behaald dus volgens mij ga ik volgend jaar weer!
Dinsdagochtend ben ik naar het partijbureau gegaan, er stonden daar nog wat spullen van de bbq van afgelopen zaterdag en die moesten nog opgeruimd worden. Daarna nog wat lege flessen teruggebracht naar de supermarkt om de hoek om weer wat budget terug te krijgen en toen weer naar huis.
Woensdag heb ik niet heel veel interessants gedaan, maar donderdag ben ik op stage geweest de hele dag en aansluitend gewerkt dus dat was redelijk pittig. Mijn stage heb ik gelukkig bijna afgerond dus het wordt weer iets rustiger.
Vandaag ben ik nog naar school geweest om wat verslagen te typen en kreeg ik thuis een grote envelop met vergaderstukken dus daar ben ik het komende weekend zoet mee.

Labels
Bestuur
Weblog

« Terug

Reacties op 'Week 23 - Bernard'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009 > juni