Week 24 - Roosmarijn

maandag 15 juni 2009 20:24

Afgelopen week was een afwisselende week. Ben sinds een paar weken klaar met het eerste jaar van organisatiewetenschappen in Tilburg, waardoor ik nu drie maanden vakantie heb. Afgelopen maandag ben ik gestart met vakantiewerk in een verpleegtehuis. Ik werk bij de activiteitenbegeleiding, waar ik verschillende activiteiten met de bewoners van het verpleegtehuis doe.

Ben maandag gestart met een caviarace opgevolgd door de handwerkclub. Toch wel opvallend dat je in deze tijd niet meer leert hoe je moet borduren. Dat heb ik inmiddels geleerd van een 80 jarige vrouw .
Had maandag een PerspectieF dag, met een verjaardag, gesprekken en afsluitend een AB vergadering. Dinsdag t/m vrijdag hebben helemaal in het teken van werken gestaan, om zo mijn vrije dagen op te vullen. Het werk als studentassistent bij de universiteit in Tilburg gaat ook lekker door, dus zo kom je toch nog even op de universiteit. Meestal in de avonduurtjes nog een paar dingen voor PerspectieF gedaan, zoals mailtjes en declaraties.
Dit weekend was heel ontspannend, met een concert van Guus Meeuwis en een verjaardag van mijn broer.
Kortom was het weer een lekker drukke week, met veel afwisselende bezigheden.

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Week 24 - Roosmarijn'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009 > juni