Week 3 - Gerard

zaterdag 17 januari 2009 23:30

Deze week heb ik de eer om alle PerspectieF'ers mee te nemen door mijn week. Het belooft een drukke week te worden, ik ben druk bezig met het afronden van mijn opleiding. Over 2 weken ga ik een half jaar op stage en voor die tijd moeten allerlei opdrachten en vakken afgerond worden. Kortom eventjes geen tijd om op school voor PerspectieF en andere zaken aan de slag te gaan. Nee, ik ga me maar eens proberen me volledig op school te concentreren.

Maandag hadden we weer onze maandelijkse bestuursvergadering. Nadat we gezellig met elkaar onze magnetronmaaltijden en opwarmpannenkoeken op hadden hebben we weer een goede vergadering gehad.

Op dinsdag en woensdag is niet veel noemenswaardigs gebeurt. Donderdag daarentegen was de dag van onze nieuwjaarsborrel. Deze vond plaats aan het toepasselijke binnenhof alleen dan in Amersfoort. Het was een gezellige drukbezochte avond, waarop ook Hans van Baalen verkozen werd tot engel van het jaar 2009. Het was erg leuk om zoveel bekende gezichten weer eens bij elkaar te zien. Maar ook om eens kennis te maken met de gezichten achter de adressen in mijn mailbox. Aan het eind van de avond werd de aftrap gegeven voor de ledenwerf-wedstrijd. En ik wil bij deze ook iedereen oproepen om massaal iedereen om zich heen lid te maken via speciale kaarten. Was je niet aanwezig op de nieuwjaarsborrel en heb je speciale aanmeldformulieren niet gekregen. Of zijn zal alweer op, neem dan contact op met Wouter Kremer via: communicatie@perspectief.nu

Vrijdagmiddag kwam tevreden thuis, afgelopen week hard gewerkt op school en dat voelt toch best goed. Tijd om mijn mailbox weer eens een uitgebreid op te ruimen. Daarna heb ik allerlei stukken bij elkaar gesprokkeld voor het intranet, binnenkort komt het intranet van PerpsectieF online waar ook alle afdelingen straks allerlei informatie kunnen vinden. Hier kunnen de lokale besturen straks inspiratie opdoen voor leuke activiteiten en ludieke acties. Ook zullen ze hier binnenkort verschillende draaiboeken en formats voor bijvoorbeeld een persbericht of concept motie kunnen vinden. Dit om alle lokale afdelingen nog beter te ondersteunen.

Zaterdag ben ik nog even langs het partijbureau geweest om in alle rust nog aan een aantal dingen te werken. Aan het eind van de avond heb ik met vrienden gebowld ter gelegenheid van de verjaardag van een vriend van mij.

Het was weer een geweldige week een beetje jammer alleen, dat ik het bowlen verleerd ben en uiteraard weer onderaan eindigde.

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Week 3 - Gerard'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009 > januari