Week 2 - Niels

zaterdag 10 januari 2009 20:07

De maandag begin ik met het doornemen van het nieuws en mijn mailbox. In de middag belde IJmert om over Israël te praten. Het is een ingewikkeld conflict waar veel verschillende kanten aan zitten. We spreken 's avonds af om wat te gaan eten. Gezelligheid is ook belangrijk en zo kan je elkaar weer beter leren kennen in een ontspannen sfeer.

De tijd gaat dan ook snel, want we worden opgebeld waar we blijven. We hebben namelijk met enkele bestuursleden afgesproken op het partijbureau. Hier bespreken we het afgelopen politieke jaar van PerspectieF en blikken wij vooruit op wat we in 2009 willen gaan doen. Het was een goede en nuttige bijeenkomst.

Dinsdag en donderdag ben ik bezig geweest voor mijn studie. Ik werk aan mijn masterthesis. Die gaat over het integriteitsbeleid van banken. Zeker gezien de gebeurtenissen van het afgelopen jaar een boeiend onderwerp. Tussendoor voer ik de nodig telefoongesprekken voor PerspectieF en beantwoord ik diverse e-mails. Veel gaat over Israël deze week. Op woensdag heb ik ook wat gewerkt.

Vrijdag sluit ik de week in stijl af. Op vrijdagavond is namelijk de nieuwjaarsborrel van ChristenUnie. Het is erg leuk om mee te maken. Tegelijk biedt het een goede gelegenheid om een praatje te maken met mensen van de ChristenUnie. Het was ook mooi dat er diverse bestuursleden van PerspectieF aanwezig waren.

 

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Week 2 - Niels'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009 > januari