Week 16 - Aldert

dinsdag 17 april 2007 18:18

Maandag 16 april

Dit is waarschijnlijk mijn laatste weblog. Op 12 Mei ben ik aftredend en zal ik het bestuur verlaten. Ik kan nu nog niet direct beseffen wat dat gaat betekenen. Om de leegte die zich dan voordoet weer te vullen, heb ik mij gekandideerd voor het voorzitterschap van mijn studentenvereniging. Dit is weer een nieuwe uitdaging. Het mooie is dat ik alles wat ik de afgelopen jaren geleerd heb, op een andere plek weer in praktijk mag brengen.

Vanavond een AB-vergadering gehad. Er werden opnames gemaakt door een drietal studenten die bezig zijn met een opdracht waarin zij de drie jongerenorganisaties van de coalitiepartijen in beeld brengen. Sinds de verkiezingen begint het echter al wat te wennen dat er bij vergaderingen camera’s aanwezig zijn.

We hebben een goede vergadering en borrelen nog wat na in Het Pleintje, onze stamkroeg. Op de terugweg vergeet Margreet Schutte (bestuurslid communicatie) een kaartje te kopen. Zoals het hoort wordt ze door een vriendelijke conducteur op de bon geslingerd. Na een aanrijding met een dier heeft de trein al een half uur vertraging opgelopen. Hierdoor mist Margreet ook nog haar aansluiting naar Kampen.

Gelukkig is de conducteur de beroerdste niet en regelt een taxi. Heb je toch nog waar voor je geld! (€48,80)

In de kranten wordt het politieke nieuws beheerst door de ChristenUnie-bewindslieden. Rouvoet timmert hard aan de weg met het jeugdbeleid. En van Middelkoop laat zich uit over de incidenten in Irak. Het blijft een apart gevoel om de ChristenUnie in de spotlights te zien staan.

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Week 16 - Aldert'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2007 > april