Week 31 - Harmjan

Bestuurslog2maandag 31 juli 2006 21:30

Deze week in het bestuurslog Harmjan Vedder, bestuurslid Politiek en vice-voorzitter van PerspectieF.

Maandag 31 juli
Vandaag ga ik met Wijnanda Schouten van onze Congres Commissie naar Doorn. Daar bekijken we een mogelijke locatie voor ons grote Verkiezingscongres in november. Dit najaar combineren we voor de eerste keer onze Algemene Vergadering met een gewoon congres. Vrijdag beginnen we rond een uur of 18:00 en zaterdag tegen 17:00 stoppen we weer. Het belooft een geweldig spectakel te worden. De locatie die we bekijken is uitermate geschikt. Mooie 1-persoonskamers, een grote zaal en een leuke kapel voor de bijbelstudie. Begin volgende week maken we de datum, locatie en opzet van het congres verder bekend. Vanaf dan kun je je ook opgeven. Een aanrader!

In de trein word ik gebeld door een journalist van het Nederlands Dagblad. Ze willen een reactie van PerspectieF op het bericht dat een derde van de jongeren cynisch is over de politiek. Ik zeg dat wij eigenlijk helemaal niet merken dat jongeren cynischer worden over de politiek. Er komen juist steeds meer actieve leden bij, mensen die zelf wat aan de politiek willen veranderen! De journalist is geloof ik niet helemaal tevreden met zo'n positief antwoord en blijft vissen signalen van cynisme bij onze leden. Hij kan blijkbaar moeilijk geloven dat wij zulke leuke leden hebben ;-)

Dinsdag 1 augustus

Voor de liefhebbers een linkje naar het artikel waarover ik gister werd gebeld. Ondanks mijn positieve verhaal hebben ze er wel wat over opgeschreven. Wel erg leuk trouwens dat we voor dit soort dingen even gebeld worden, bedacht ik me. Het gebeurt steeds vaker en dat is wel een goed teken.

Verder heb ik vanavond mijn televisie weggedaan. Niet omdat ik naar het Hoornbeeck college wil, maar ik ben het ding helemaal zat: er is veel rotzooi op te zien en "even" ontspannen voor de TV loopt bij mij elke keer weer uit tot een avond- of middagvullende bezigheid. Ik zal het wel een paar weken moeilijk krijgen. Het is zo heerlijk passief ontspannen. Maar ik heb een paar goeie boeken op de plank liggen. Nu maar hopen dat ik aan het einde van de week niet gillend naar de winkel ren om een HD-ready plasmascherm aan te schaffen met een 'extreem-super-tweeduizend-zenders-abonnement'. We wachten af...

Reageren? Mail naar politiek@perspectief.nu


Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Week 31 - Harmjan'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.