CSJC bijeenkomst

woensdag 12 juli 2006 16:58

Bijeenkomst Christelijk Sociaal Jongerencongres

Deze avond kwamen de voorzitters van CNV-jongeren, CDjA, Jong GMV en PerspectieF bij elkaar om te brainstormen over het Christelijk Sociaal Jongerencongres dat wij met elkaar organiseren. We kwamen bijeen in Zwolle, op het kantoor van jong GMV.

Het Christelijk Sociaal Jongerencongres (CSJC) zal plaatsvinden op 21 april 2006. Na een lange brainstorm besloten we om als thema te kiezen: "What's in it for me?". We willen op deze dag nadenken over de gevolgen die de keuzen die wij nú maken op de toekomst hebben. Daarnaast willen we nadenken over individualisme op de werkvloer.

Het belooft een leuke en interessante dag te worden. We willen beginnen met één zogenaamde key-note spreker (een bekende persoon) en daarna in veel verschillende workshops nadenken en actief aan de slag gaan met bepaalde subthema's. Voor het organiseren van deze workshops gaan we verschillende (Christelijke) jongerenorganisaties vragen zodat er heel veel mensen van verschillende achtergronden aanwezig zijn op de dag zelf. Kortom: het belooft echt heel gaaf te worden!

We hebben met elkaar afgesproken dat er een zelfstandige commissie komt die alles gaat organiseren. In deze commissie zitten vertegenwoordigers vanuit alle vier de organisaties. Het congres zal onder voorzitterschap van een PerspectieF lid komen te staan. Zodra bekend is wie dat gaat worden lees je dat uiteraard op de website.

Voor meer info kun je kijken op www.jongerencongres.nl. Noteer 21 april 2007 maar vast in je agenda want dit mag je niet missen!


Labels
Bestuur

« Terug

Reacties op 'CSJC bijeenkomst'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.