Week 29 - Aldert

maandag 17 juli 2006 12:04

17 juli

Afgelopen weekend zijn we met het hele bestuur een weekendje weg geweest. Gezellig, maar vooral erg vruchtbaar. Veel dingen zijn besproken, nieuwe ideeën zijn opgedaan.

Ik heb weer veel dingen geleerd. Ik weet nu wat Simcha wel en niet lust, ik weet nu hoe een tuinderij er van binnen uitziet. Ik weet nu dat Buurse een afgelegen gat is en dat de treinen naar Dalfsen na 21:00 slechts een keer per uur rijden. Daarnaast zijn er leuke initiatieven ontstaan, hier zullen jullie in de toekomst vast en zeker dingen van terugzien. Al met al een enerverend weekend. Meer hierover kun je onder het kopje bestuursweekend vinden.

Maandag heb ik maar van de gelegenheid gebruik gemaakt om maar eens lekker uit te slapen. Bij mijn ouders thuis zijn ze bezig met een flinke verbouwing. Het is dus continu een chaos van platproatende bouwvakkers, muziek van de illegale piraat, kabaal van betonmolens enz. Normaal wordt ik daardoor op tijd gewekt en is er geen mogelijkheid tot uitslapen. Dit maal leek het of ze rekening hielden met mijn bestuursweekend-slaaptekort.

Op het Internet lees ik dat de PNVD niet wordt verboden. Dit was te verwachten. Ik vraag me af hoe dit zich nu verder ontwikkelt. Het is toch te erg voor woorden dat een partij kan bestaan die de grens voor vrijwillig seksueel contact met kinderen wil verlagen naar 12 jaar?

In hoeverre is seksueel contact op deze leeftijd vrijwillig? In hoeverre kunnen kinderen de gevolgen van dit seksuele contact overzien?

Het zijn enkele vragen die mij te binnenschieten bij het lezen van dit bericht.

’s Avonds ben ik nog met twee vrienden wezen zwemmen. Heerlijk warm water en een stralend avondzonnetje. Het weer kan niet veel beter. Daarna zijn we nog even een filmpje wezen kijken met een biertje in de hand.
Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Week 29 - Aldert'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.