Uniek programma

IMG_6505zaterdag 15 februari 2014

Zover ons bekend, doen we iets unieks in Nederland.

Op voorstel van ons lid Jan Griffioen, hebben we een aangepast programma gemaakt voor mensen met een verstandelijke beperking. Vanuit de gedachte dat iedereen vanaf 18 jaar moet kunnen deelnemen aan de verkiezingen hebben we in korte stukjes en eenvoudige zinnen opgeschreven waar de ChristenUnie voor staat. Sommige mensen zullen het zelf kunnen lezen. Als iemand niet kan lezen kunnen ouders het gebruiken om uit te leggen waar de ChristenUnie voor staat.

Het aangepaste en kleine programma is donderdagavond 13 februari overhandigd aan de voorzitter van Het Koningskind, Gerrit Veurink, en de regiomanager van Sprank, Willem Potkamp. 

Het programma is dubbelzijdig gedrukt in een drieluik. Klik hier voor het aangepaste programma.

 

 

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
2014 - 2018. Aangepast verkiezingsprogramma. ChristenUnie Hardenberg1,2 MBapplication/pdfdownload

« Terug

Reacties op 'Uniek programma'

chris, chris (renton) renton [871708]
Geplaatst op: 09-01-2015 07:19
De Breitling Replica Horloges Jet Team keerde terug naar zijn basis in Dijon, Frankrijk, na een reis in vijf Namaak Horloges nieuwe landen. In totaal zeven vliegtuigen uitgevoerd meer dan 225 vluchten in achttien dagen, observeren Rolex Replica van alle geplande vluchten. Demonstraties nemen plaats langs de kusten of, zoals in Beiroet en Amman, in de nabijheid van de luchthaven tijdelijk gesloten, de omgeving, de daken van de gebouwen en balkons zijn altijd gevuld met publiek gepassioneerd over de show.

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.