ChristenUnie zet vrijwilligers in het zonnetje

PBDeKrimzaterdag 15 februari 2014

Vrijdag 14 februari “Valentijnsdag” trokken raad- en kandidaat raadsleden van de ChristenUnie er op uit om een aantal vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken uit de samenleving.

Zo is er een bezoek gebracht aan het gebouw  de Binder in Gramsbergen waar sinds kort een  buurtkamer in gevestigd is. Deze heeft  onlangs haar deuren geopend en  momenteel is men daar nog druk doende om e.e.a. vorm te geven en onder de aandacht te brengen van de inwoners van Gramsbergen.  De aanwezige enthousiaste vrijwilligers en de voorzitter van de buurtkamer werd als  blijk van waardering  een witte roos overhandigd!

De voetbalvereniging DKB kan zich beroepen op een groot aantal vrijwilligers die elke vrijdagmiddag het terrein gereed maken voor de zaterdagse voetbalwedstrijden.  Tevens is men bezig om een nieuw onderkomen te realiseren op het sportpark. Het komende jaar zal een nog veel groter beroep gedaan worden op de inzet van vrijwilligers, ook zij werden met een witte roos bedankt .

De buurtkamer in de Krim is een initiatief van de Saxenburgh Groep en De Stuw en die  enorm bijdraagt aan de leefbaarheid van De Krim. Veel ouderen maken dankbaar gebruik van deze ontmoetingsplek waar lief en leed  met elkaar gedeeld wordt. Deze voorziening is mogelijk doordat een aantal vrijwilligers zich beschikbaar hebben gesteld. Reden om deze vrijwilligers even in het zonnetje te zetten.  Er werd door Gerda Bruggeman van de Saxenburgh Groep uitleg gegeven over wat ” Krimse kracht” inhoud. Onder het genot van koffie en gebak  hebben zowel vrijwilligers als gasten van de buurtkamer hun ervaringen rijkelijk met de raad en kandidaat raadsleden gedeeld. Zo werd een zeer geslaagde dag afgesloten!

Vrijwilligers van de voetbalvereniging DKB de Krim

Vrijwilligers buurtkamer Gramsbergen



Vrijwilligers buurtkamer de Krim

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie zet vrijwilligers in het zonnetje'

chris, chris (renton) renton [871708]
Geplaatst op: 09-01-2015 07:19
De Breitling Replica Horloges Jet Team keerde terug naar zijn basis in Dijon, Frankrijk, na een reis in vijf Namaak Horloges nieuwe landen. In totaal zeven vliegtuigen uitgevoerd meer dan 225 vluchten in achttien dagen, observeren Rolex Replica van alle geplande vluchten. Demonstraties nemen plaats langs de kusten of, zoals in Beiroet en Amman, in de nabijheid van de luchthaven tijdelijk gesloten, de omgeving, de daken van de gebouwen en balkons zijn altijd gevuld met publiek gepassioneerd over de show.

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.