Op de helft

maandag 02 april 2012

De 31 raadsleden die samen de gemeenteraad van Hardenberg vormen, werden op 3 maart 2010 gekozen. In maart 2014 vinden er opnieuw verkiezingen plaats. Met een zittingsduur van 4 jaar zijn we op de helft van onze periode.

De zevenkoppige fractie, politieksecretaris, drie schaduwfractieleden en wethouder, hebben zich, na een voorbereiding in een viertal trio’s, in een bijzondere fractievergadering gebogen over de volgende punten:

 1.        Wat hebben we deze twee jaar bereikt van dat wat we in het verkiezingsprogramma hebben weggeschreven / beloofd?
We maken onderscheid: Fractie specifiek en als raad

2.        Welke punten uit ons verkiezingsprogramma zijn onderbelicht gebleven?

3.        Op welke punten uit ons verkiezingsprogramma zijn we bij nader inzien afgeweken, cq zijn we ons beloften niet nagekomen?

4.        Welke zaken spelen nu?

5.        Accenten voor de komende 2 jaar. Op welke punten kunnen we ons als ChristenUnie-fractie profileren dan wel met initiatieven komen?

6.        Als motto voor deze 4 jaar is gekozen voor:  Stabiel, betrokken , ChristenUnie.  Zijn we stabiel en betrokken?

7.       Vooruitkijken naar het verkiezingsprogramma dat in 2013 zal worden geschreven voor de verkiezingen in 2014

De fractie wil bovengenoemde punten graag met onze leden, dus met u,  bespreken en feedback vragen op wat de fractie de afgelopen 2 jaar heeft gedaan om daarna samen vooruit te kijken naar de komende periode van 2 jaar. Binnenkort wordt u uitgenodigd om met de fractie in gesprek te gaan. Noteer in uw agenda:
Maandagavond 23 april avond met de fractie.

« Terug

Reacties op 'Op de helft'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.