Week 38 - Imre

vrijdag 23 september 2011 19:25

Crisissen, bezuinigingen, wel of geen Palestijnse staat , Algemene Politieke Beschouwingen, kortom een drukke politieke tijd. En alsof het nog niet genoeg was, kwamen de Jonge Democraten deze week met een artikel om de wet op de vrijheid van godsdienst maar af te schaffen. Alsof één crisis tegelijk niet genoeg is.

Gelukkig kon ik afgelopen week met opbouwende werkzaamheden aan de gang. Na vele reacties op de brief die vanuit PerspectieF naar de Kiesverenigingen met betrekking tot het oprichten van PerspectieF Afdelingen, was het nu tijd om ze te beantwoorden. Sommige Kiesverenigingen konden helaas geen mankracht bieden op zich voor de jongeren in te zetten, maar spraken wel hun steun uit voor het initiatief. Andere kiesverenigingen zijn zeer gemotiveerd en benieuwd wat zij kunnen doen om meer Afdelingen op te richten en jongeren actief te krijgen voor lokale politiek.

Ik had afgelopen week en ook de komende tijd de eer om kiesverenigingen daarin te adviseren en te ondersteunen.  Na een goed bestuursweekend vorige week, heb ik alle vertrouwen in een super team waar ik de komende twee maanden nog mee mag gaan samenwerken. Ik heb er zin in, maar wat gaat het snel.  

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Week 38 - Imre'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2011 > september