Week 7 - Roosmarijn

zaterdag 14 februari 2009 16:19

Maandag was een dag na het bestuursweekend, dus zag ik iedereen weer op de bestuursvergadering. Een goed begin van de week dus. We hebben een goede vergadering, waar weer veel dingen besproken en besloten zijn. Voor mij is het de terugreis naar Breda zo laat niet meer te doen, ik ben dus lekker bij mijn ouders gaan slapen. Ook heb ik maandag een mini-laptop gekocht, zodat ik wat gemakkelijker mn laptop mee kan nemen naar college's e.d. Ik ben heel benieuwd, ik krijg hem volgende week.

Dinsdagochtend ben ik naar de universiteit geweest en een sollicitatiegesprek gehad. Ik ben aangenomen als student-assistent! Ik heb er ontzettend veel zin in om met deze baan te gaan beginnen, ik start vanaf 1 maart. Het is voor 4 uur in de week, dus mooi te combineren met school en PerspectieF. 's Middags bleken de overzichten voor de bestuursleden toch nog niet goed te zijn, dus ben ik daar nog even mee bezig geweest. Na verschillende belletjes en kleine dingen doen was het alweer avond. Sinds twee maanden is dinsdagavond mijn vrije avond. Ik spreek dan niets meer af en mag lekker iets doen wat ik zelf wil. Ik heb dus een heerlijk rustige avond gehad! Heb een leuke film gekeken op tv en ben een vroeg in m'n bed gedoken.

Woensdag had ik colleges en ben ik wezen sporten, wat je ochtend en middag snel vullen. Ik had heel veel op de planning staan, maar dat bleek toch iets te veel te zijn. Ik dacht dat ik met 2 uur aan PerspectieF werken wel klaar zou zijn, maar dat bleek iets te mooi om waar te zijn. 'S Avonds een gezellige avond op de studentenvereniging gehad.

Donderdag moest ik werken dus was niet heel bijzonder. 's Avonds kreeg ik bezoek van een vriendin wat altijd gezellig is. Vrijdag was een echte rommeldag. Wat kleine dingetjes voor PerspectieF gedaan, maar vooral aan school gewerkt (moet ook af en toe gebeuren).  

 

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Week 7 - Roosmarijn'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009 > februari