Ambassade Wit-Rusland

vrijdag 31 maart 2006 22:52

Deze ochtend verzamelden we met mensen van verschillende organisaties om een petitie aan te bieden bij de ambassade van Wit-Rusland. Onze boodschap: laat de gevangengenomen demonstranten in Wit Rusland vrij!

Er werd een klein tentenkamp opgezet en een aantal mensen, waaronder ik, kregen boevenpakjes aan. Op de foto zie je mij met de voorzitter van de JOVD en een van de voorzitters van DWARS (Klaas-Jeroen en Steven).

We moesten aan de overkant van de straat blijven staan. Er mochten vier mensen naar de deur van de ambassade toelopen. Die bleef echter potdicht. Na twintig minuten herrie maken voor de deur kwam de ambassadeur of iemand die erop leek eindelijk naar buiten. Jonathan (LsvB), Steven (DWARS), een Tweede Kamerlid van het CDA en de internationaal seretaris spraken een hele tijd met die man. De ambassadeur zei dat we niet goed ge nformeerd waren, er niets van klopte en de petitie niet in ontvangst wilde nemen. Toen ging de deur weer dicht.
                              
We duwden de stapel met petities door de brievenbus. De grote petitie (zie hieronder) sturen we per post op. Op 26 april is er een grote internationale demonstratie tegen de situatie in Wit Rusland. Onder andere in Berlijn en Amsterdam wordt gedemonstreerd. Kom jij ook?
Labels
Bestuur

« Terug

Reacties op 'Ambassade Wit-Rusland'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.