Aanbieden scripta bij minister Pechtold

woensdag 15 maart 2006 12:45

Vandaag was ik met de werkgroep bestuurlijke vernieuwing op bezoek bij minister Pechtold. We boden hem onze scripta "bestuur in Balans" aan. Pechtold is een aardige man. We werden vriendelijk ontvangen door zijn protocolmedewerkster en naar de derde verdieping, de ministersverdieping, gebracht. Daar konden we in een spreekkamer, die vier keer zo groot is als mijn kamer in Tilburg, wachten. De minister was er binnen vijf minuten.
 
Na een kort voorstelrondje werd gevraagd wat we wilden drinken. De minister adviseerde ons de cappuccino te nemen. Dat hebben we geweten: even later werden kopjes koffie met heerlijk opgeklopte melk in Wedgewood kopjes gebracht. Van 'Haagse bakkies' hebben ze op de derde etage van het miniserie van Binnenlandse Zaken nog nooit gehoord denk ik :).
      
Pechtold had een hele uitgebreide reactie op onze scripta. Hij was het niet op alle fronten met ons eens, maar vond het erg goed dat we ermee bezig geweest zijn. Daarna stelden wij wat vragen en gaf Pechtold antwoord. Na ruim een half uur moest hij naar de Kamer voor een debat. Gelukkig kon ik hem nog wel even strikken om op de - inmiddels bekende - voorzitter on tour foto te gaan. Ik denk dat ik deze foto naast de foto met Wiegel hang...
Labels
Bestuur

« Terug

Reacties op 'Aanbieden scripta bij minister Pechtold'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.