Excursie Tweede Kamer

woensdag 22 maart 2006 13:03

Vandaag was ik samen met studentenverenigingen Ichthus Tilbug, Ichthus Eindhoven en Ichthus maastricht op bezoek bij de Tweede Kamerfractie van de ChristenUnie. We begonnen om 12.00 net een lunch. Verse sandwiches, soep, kroketten en verse fruisalade. Lekker. Na de lunch werden we naar een zaaltje ergens bovenin het gebouw gebracht. We hadden daar een gesprek met Tineke Huizinga, Tweede Kamerlid. Ze vertelde dat haar zoon voorzitter van Ichthus Groningen is en dat ze het leuk vond dat we er waren. Na ongeveer drie kwartier was het gesprek voorbij. We kregen een rondleiding van Wil Mulder (werkt bij de Tweede Kamerfractie van de CU) door de gebouwen. De studenten van Ichthus Eindhoven waren af en toe meer ge nteresseerd in de gebouwen dan in de politiek. Maar ja, het waren ook studenten bouwkunde. Andere studenten deden een spot-wedstrijd. Zo werden Mark Rutte, Boris van der Ham en anderen gespot.
 
We sloten af met een debat over de uitspraken van minister van Ardenne in de pers. Daarna hebben we heerlijk op een terrasje gezeten en onze trein gemist. Het was een geslaagde dag.
 
Lijkt een excursie naar de Tweede Kamer jou ook wat voor je studentenvereniging, jeugdclub of voetbalteam? Stuur dan een e-mail naar info@perspectief.nu. Het minimaal aantal deelnemers is 15 mensen. Maximaal 25. De kosten zijn 10 euro voor PerspectieF leden en 15 euro voor niet-leden. Dat is inclusief eten en drinken.
Labels
Bestuur

« Terug

Reacties op 'Excursie Tweede Kamer'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.