Dagje e-mailen

donderdag 19 oktober 2006 11:11

Dit keer vond Voorzitter on Tour weer een keer thuis in Tilburg plaats. De afgelopen weken kwam er een berg e-mails binnen. 'Geachte heer Havelaar, zou u hier en hier kunnen komen spreken', 'wilt u meedoen aan een forumdiscussie op onze school', etc. Het was een enorme klus om alle aanvragen te beantwoorden, en om te kiezen waar ik wel heen ging, welke aanvragen doorgeschoven werden naar de Politieke Fractie van Harmjan en waar we gewoon niet naar toe konden. Zo waren er voor 2 en voor 8 november acht verschillende aanvragen, en mezelf in 8 functionerende stukken knippen is me nog steeds niet gelukt.
 
In totaal verstuurde ik ruim 100 e-mails in 4,5 uur, sorteerde ik alle aanvragen en propte ik de mailbox van diverse PerspectieFers vol met de vraag of zij naar een debat konden. Het was een hoop werk, maar ik voelde me wel voldaan.
 
In totaal heb ik tussen nu en 22 november 16 spreekbeurten/debatten. Verder ga ik nog een paar keer mee met de Regiotour-bus van de ChristenUnie en wil ik nog een middag campagne voeren in Tilburg. In totaal zijn er een kleine 50 (!) aanvragen voor debatten of spreekbeurten bij PerspectieF gekomen. Ik ben dus niet de enige PpF'er die erop uit trekt komende weken. Op de website zul je regelmatig een verslag vinden van diverse campagne activiteiten van PerspectieF.
Labels
Bestuur

« Terug

Reacties op 'Dagje e-mailen'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2006 > oktober